Wybrane zagadnienia z zakresu toksykologii żywności oraz wpływu pokarmu na farmakoterapię : intoksykacje i inne zagrożenia zdrowia naturalnymi składnikami żywności, dodatkami i zanieczyszczeniami / Jürgen Stein, Tanja Gaschott, Dietrich Mebs, Volker Mersch-Sundermann, Heike Raab, Sandra Ulrich, Freya Wolter ; redakcja naukowa Monika Bronkowska ; [tłumaczenie Monika Bronkowska, Bartosz Grotthus].

By: Stein, Jürgen, (1956- )Contributor(s): Gaschott, Tanja, (1974- ) | Mebs, Dietrich | Mersch-Sundermann, Volker, (1953- ) | Raab, Heike | Ulrich, Sandra, (1978- ) | Wolter, Freya, (1974- ) | Bronkowska, Monika [Red.] | Grotthus, Bartosz [Tł.] | MedPharm Polska [pbl]Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: German Publication details: Wrocław : MedPharm Polska, cop. 2016. Description: VI, 154 s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788378460886Other title: Tyt. oryg.: Erkrankungen durch Nahrungs- und Genussmittel | Intoksykacje i inne zagrożenia zdrowia naturalnymi składnikami żywności, dodatkami i zanieczyszczeniamiSubject(s): Chemoterapia -- komplikacje | Żywność -- domieszki -- aspekt zdrowotny | Żywność naturalna -- aspekt zdrowotny | Żywność -- skażenie -- aspekt zdrowotny | Żywność -- toksykologiaOnline resources: Okładki | Spis treści
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Reading room collection Reading room collection BUEK Czytelnia Główna 340569 615 Tylko na miejscu 1000340569

Bibliogr. przy rozdz.