Bezpieczeństwo zdrowotne żywności : aspekty mikrobiologiczne, chemiczne i ocena towaroznawcza / pod red. nauk. Joanny Stadnik i Izabelli Jackowskiej ; Komitet Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk, Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii. Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności.

Contributor(s): Jackowska, Izabella, (1955- ) [Red.] | Stadnik, Joanna (technologia żywności i żywienia) [Red.] | Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Wydawnictwo Naukowe [pbl] | Polska Akademia Nauk. Komitet Nauk o Żywności | Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin). Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii | Polskie Towarzystwo Technologów ŻywnościMaterial type: TextTextPublication details: Kraków : Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2015. Description: 388 s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788393542178Subject(s): Bezpieczeństwo żywności
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 341093 Available 1000341093

Bibliogr. przy pracach.