Znaczenie badań nad trwałością żywności w aspekcie zapewnienia jej jakości i bezpieczeństwa konsumenta / Urszula Samotyja.

By: Samotyja, Urszula [Autor]Contributor(s): Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo [Wydawca]Material type: TextTextPublication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2016. Description: 148, [1] strona : ilustracje ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788374178938Subject(s): Żywność -- jakość | Żywność -- konserwowanie | Żywność -- jakość -- Polska -- 1990- | Konsumenci -- ochronaOnline resources: Dostęp bezpłatny po rejestracji w repozytorium CEEOL Dostępne również w wersji elektronicznej.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Reading room collection Reading room collection BUEK Czytelnia Główna 341825 664 Tylko na miejscu 1000341825

Bibliografia na stronach 128-145.

Dostępne również w wersji elektronicznej.