Żywność a innowacje : XXI Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku, Kraków, 22-23 września 2016 r., pod patronatem Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN : komunikaty / Iwona Drożdż, Aleksandra Duda-Chodak, Tomasz Tarko, Dorota Najgebauer-Lejko, Łukasz Byczyński (redaktorzy) ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski, Wydział Technologii Żywności. Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.

By: (12 ; Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku" (12 ; 2016 ; Kraków)Contributor(s): Drożdż, Iwona [Red.] | Duda-Chodak, Aleksandra [Red.] | Tarko, Tomasz [Red.] | Najgebauer-Lejko, Dorota [Red.] | Byczyński, Łukasz [Red.] | Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski [pbl] | Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja (Kraków). Wydział Technologii Żywności | Polska Akademia Nauk. Komitet Nauk o ŻywnościMaterial type: TextTextLanguage: Polish, English Publication details: Kraków : Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, cop. 2016. Description: 219 s. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788393700172Other title: XII Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku" [Spine title]Subject(s): Przemysł rolno-spożywczy -- innowacje -- konferencje | Żywność -- jakość -- konferencje
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 340484 Available 1000340484

Indeks.

Tekst częśc. ang.