Konferencja naukowa Dostosowanie jakości żywności pochodzenia zwierzęcego do wymagań konsumentów i zapewnienia jej bezpieczeństwa, Lublin, 6-7 września 2016 / [komitet naukowy Anna Litwińczuk, Joanna Barłowska, Jacek Domagała, Tomasz Daszkiewicz] ; Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych. Wydział Biologii, Nauk o Zwierzętach i Biogospodarki. Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Komisja Rolnicwa i Weterynarii Oddział PAN w Lublinie, Polskie Towarzystwo Zootechniczne im. Michała Oczapowskiego - Koło Lubelskie, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności - Oddział Lubelski.

Contributor(s): Litwińczuk, Anna, (1952- ) [Red.] | Barłowska, Joanna [Red.] | Domagała, Jacek [Red.] | Daszkiewicz, Tomasz, (1972- ) [Red.]Material type: TextTextPublication details: Lublin : [s.n.], [2016?]. Description: 40 s. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminOther title: Dostosowanie jakości żywności pochodzenia zwierzęcego do wymagań konsumentów i zapewnienia jej bezpieczeństwaSubject(s): Konsumenci -- zadowolenie -- konferencje | Żywność pochodzenia zwierzęcego -- jakość -- konferencje
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 340278 Available 1000340278

Publikacja zawiera streszcz. referatów.

Materiały z konferencji naukowej zorganizowanej w ramach jubileuszu XXV-lecia działalności Katedry Towaroznawstwa w Uniwersytecie Przyrodniczym w Lublinie.