Konferencja naukowa Dostosowanie jakości żywności pochodzenia zwierzęcego do wymagań konsumentów i zapewnienia jej bezpieczeństwa, Lublin, 6-7 września 2016 / [komitet naukowy Anna Litwińczuk, Joanna Barłowska, Jacek Domagała, Tomasz Daszkiewicz] ; Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych. Wydział Biologii, Nauk o Zwierzętach i Biogospodarki. Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Komisja Rolnicwa i Weterynarii Oddział PAN w Lublinie, Polskie Towarzystwo Zootechniczne im. Michała Oczapowskiego - Koło Lubelskie, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności - Oddział Lubelski.
Material type:
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
BUEK Magazyn | 340278 | Available | 1000340278 |
Publikacja zawiera streszcz. referatów.
Materiały z konferencji naukowej zorganizowanej w ramach jubileuszu XXV-lecia działalności Katedry Towaroznawstwa w Uniwersytecie Przyrodniczym w Lublinie.