Menedżer gastronomii : jak otworzyć i z sukcesem prowadzić lokal gastronomiczny. Cz. 1, [Otwieranie lokalu, zarządzanie jakością menu, marketing, obsługa gościa] / Jan Marek Mołoniewicz.

By: Mołoniewicz, Jan MarekMaterial type: TextTextPublication details: Warszawa : Moja Consulting, 2017. Edition: [Stan prawny na październik 2016 r.]Description: 263 s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788393944835; 9788393944859Subject(s): Gastronomia -- zarządzanie | Gastronomia -- aspekt ekonomiczny | Restauracje -- zarządzanie
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Reference collection Reference collection BUEK Wypożyczalnia 323495/1 64 Checked out 29/05/2025 1000323495
Reading room collection Reading room collection BUEK Czytelnia Główna 323496/1 64 Tylko na miejscu 1000323496

Tyt. części z okł.

Inf. o stanie prawnym ze wstępu s. 6.