Jakość żywności - teraźniejszość i przyszłość / redakcja naukowa Anna Augustyńska-Prejsnar, Czesław Puchalski.

Contributor(s): Augustyńska-Prejsnar, Anna [Red.] | Puchalski, Czesław [Red.] | Uniwersytet Rzeszowski. Wydawnictwo [pbl]Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Publication details: Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2016. Description: 117 s. : il. ; 23 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788379964024Subject(s): Żywność -- jakość
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 342029 Available 1000342029
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 324211 Available 1000324211

Bibliogr. przy art.

Streszcz. ang.