Dobór metod oceny wybranych cech jakościowych żywności / Katarzyna Pawlak-Lemańska ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.

By: Pawlak-Lemańska, Katarzyna [Autor]Contributor(s): Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo [Wydawca] | Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań) [Instytucja sprawcza]Material type: TextTextPublication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2018. Description: 182, [1] strona : ilustracje (w tym kolorowe) ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788374179669Subject(s): Żywność -- jakość | Żywność -- jakość -- ocena -- Polska
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 326879 Available 1000326879
Reading room collection Reading room collection BUEK Czytelnia Główna 342265 664 Tylko na miejscu 1000342265

Zawiera aneks.

Bibliografia na stronach 161-177.