Znaczenie roślinnych metabolitów wtórnych w kształtowaniu jakości sensorycznej i zdrowotnej produktów spożywczych z buraka ćwikłowego / Katarzyna Mikołajczyk-Bator.

By: Mikołajczyk-Bator, Katarzyna [Autor]Contributor(s): Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo [Wydawca] | Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań) [Instytucja sprawcza]Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Publication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2018. Description: 165 stron : ilustracje ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788374179898Subject(s): Burak ćwikłowy | Rośliny -- metabolizm | Burak ćwikłowy -- jakość | Metabolity roślinneOnline resources: Click here to access online Dostępne również w wersji elektronicznej.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Reading room collection Reading room collection BUEK Czytelnia Główna 341264 634/635 Tylko na miejscu 1000341264

Bibliografia na stronach 148-161.

Dostępne również w wersji elektronicznej.

Badania zostały sfinansowane ze środków Narodowego Centrum Nauki przyznanych na podstawie decyzji numer DEC-2012/07/B/NZ9/00047

Streszczenie w języku angielskim.