Biochemia i chemia żywności. Cz. 2 / Tadeusz Talik, Zofia Talik.

By: Talik, TadeuszContributor(s): Talik, Zofia, ( -2012)Material type: TextTextSeries: Skrypty Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we WrocławiuPublication details: Wrocław : Wydawnictwo Akademii Ekonomiczna im. Oskara Langego, 1997. Description: 252-448 s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminSubject(s): Żywność -- skład chemiczny -- podręczniki akademickie
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 217902/2 Available 1000217903

Dla studentów Wydziału Inżynieryjno-Ekonomicznego Przemysłu.