Konsumenckie preferencje i ocena jakości czekolady / Karolina Machnio, Małgorzata Lotko, Aleksander Lotko.

Contributor(s): Lotko, Małgorzata [Autor] | Lotko, Aleksander, (1977- ) [Autor] | Machnio, Karolina [Autor] | Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego (Radom). Wydawnictwo [Wydawca]Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Monografie - Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego ; nr 253Publication details: Radom : Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego. Wydawnictwo, copyright © 2021. Edition: Wyd. IDescription: 144 strony : ilustracje ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788373519077Subject(s): Preferencje konsumenta -- Polska -- 1990- | Czekolada -- ocenaOnline resources: Okładka
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Reading room collection Reading room collection BUEK Czytelnia Główna 341724 663 Tylko na miejscu 1000341724

Na dokumencie ISSN 1642-5278 przypisany serii wcześniejszej: Monografie - Politechnika Radomska im. Kazimierza Pułaskiego.

Na stronie tytułowej: Monografia nr 18 z serii wydawniczej pod patronatem Mazowieckiego Oddziału Polskiego Towarzystwa Towaroznawczego.

Bibliografia na stronach 115-124.

Dla menedżerów i specjalistów do spraw marketingu w branży spożywczej, a także studentów kierunków związanych z zarządzaniem jakością, marketingiem, towaroznawstwem, technologią żywności i żywienia.

Streszczenie w języku angielskim. Spis treści także w języku angielskim.