Morskie surowce żywnościowe : dostępność, właściwości i przechowywanie chłodnicze / Zdzisław E. Sikorski.

By: Sikorski, Zdzisław E, (1930- )Contributor(s): Wydawnictwa Naukowo-Techniczne [pbl]Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1992. Edition: Wyd. 3Description: 245, [3] s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 8320414865Uniform titles: Technologia żywności pochodzenia morskiego (pol.) Subject(s): Produkty połowu -- przerób -- podręczniki akademickie
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 342613 Available 1000342613

Wyd. 1 i 2 pt.: "Technologia żywności pochodzenia morskiego".

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.