Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii / pod redakcją Mirosława Słowińskiego.

Contributor(s): Słowiński, Mirosław (kucharstwo) [Redakcja] | Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Wydawnictwo [Wydawca]Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2022. Edition: Wydanie IIDescription: 285 stron : ilustracje ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788382370683Subject(s): Gastronomia | Żywność pochodzenia zwierzęcego | Produkty mleczne | Technologia żywności | Mięso | Mleko | Jaja | Żywność pochodzenia zwierzęcego -- produkcja i handel -- podręczniki akademickie | Gastronomia -- podręczniki akademickie | Rolnictwo i leśnictwoGenre/Form: Praca zbiorowa Online resources: Okładki | Spis treści
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 5.0 (1 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Reading room collection Reading room collection BUEK Czytelnia Główna 346600 664 Tylko na miejscu 1000346600
Reference collection Reference collection BUEK Wypożyczalnia 346601 664 Checked out 31/05/2025 1000346601

Bibliografia przy rozdziałach.