Poradnik opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją : mała gastronomia /
Jackiewicz, Barbara.
Poradnik opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją : mała gastronomia / Barbara Jackiewicz. - Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2004. - 104 s. ; 24 cm.
8371879032
Żywność--aspekt zdrowotny--Polska--1990-.
Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny--Polska--poradniki.
Higiena żywności--poradniki.
Higiena żywności--prawo--Kraje Unii Europejskiej.
Poradnik opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją : mała gastronomia / Barbara Jackiewicz. - Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2004. - 104 s. ; 24 cm.
8371879032
Żywność--aspekt zdrowotny--Polska--1990-.
Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny--Polska--poradniki.
Higiena żywności--poradniki.
Higiena żywności--prawo--Kraje Unii Europejskiej.