Poradnik opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją : (Record no. 20471)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01231cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne zz2003991993
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231111421.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8371879032
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749329641
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 7/TS
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 7/TS d KR 7/EG
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 7/DZs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Jackiewicz, Barbara.
9 (RLIN) 38076
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Poradnik opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją :
Ciąg dalszy tytułu mała gastronomia /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Barbara Jackiewicz.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Gdańsk :
Nazwa wydawcy Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr,
Data wydania 2004.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 104 s. ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy aspekt zdrowotny
Określnik geograficzny Polska
Określnik chronologiczny 1990-.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 103974
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny
Określnik geograficzny Polska
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 39305
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Higiena żywności
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 38116
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Higiena żywności
Określnik rzeczowy prawo
Określnik geograficzny Kraje Unii Europejskiej.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 38115
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr (Gdańsk).
Relationship pbl
9 (RLIN) 101386
920 ## -
-- 83-7187-903-2
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 30/03/2023 IN/75/2023 67.50 1000342202   342202 1000342202 30/03/2023 67.50 30/03/2023 Basic collection