Studia nad możliwością wykorzystania kwasu L-askorbinowego do kształtowania jakości zdrowotnej masła i rynkowych mieszanych produktów tłuszczowych mleczno-roślinnych podczas ich przechowywania /

Borek-Wojciechowska, Regina.

Studia nad możliwością wykorzystania kwasu L-askorbinowego do kształtowania jakości zdrowotnej masła i rynkowych mieszanych produktów tłuszczowych mleczno-roślinnych podczas ich przechowywania / Regina Borek-Wojciechowska. - Radom : Politechnika Radomska, Wydawnictwo, 2009. - 152 s. : il. kolor. ; 23 cm. - Monografia, nr 124 1642-5278 ; . - Monografie - Politechnika Radomska im. Kazimierza Pułaskiego nr 124 .

Bibliogr. s. 128-142.


Spis treści w jęz. pol. i ang., streszcz. ang.


Kwas askorbinowy--zastosowania przemysłowe.
Masło--konserwowanie.
Żywność--konserwanty.