Studia nad możliwością wykorzystania kwasu L-askorbinowego do kształtowania jakości zdrowotnej masła i rynkowych mieszanych produktów tłuszczowych mleczno-roślinnych podczas ich przechowywania / (Record no. 35970)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01307cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx001314224
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231105531.0
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)751224776
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR U/WS
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/WS
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR U/maj
-- KR U/GZs
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Borek-Wojciechowska, Regina.
9 (RLIN) 72377
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Studia nad możliwością wykorzystania kwasu L-askorbinowego do kształtowania jakości zdrowotnej masła i rynkowych mieszanych produktów tłuszczowych mleczno-roślinnych podczas ich przechowywania /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Regina Borek-Wojciechowska.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Radom :
Nazwa wydawcy Politechnika Radomska, Wydawnictwo,
Data wydania 2009.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 152 s. :
Oznaczenie ilustracji il. kolor. ;
Format 23 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Tytuł Monografia,
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 1642-5278 ;
Numeracja nr 124
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 128-142.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Spis treści w jęz. pol. i ang., streszcz. ang.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kwas askorbinowy
Określnik rzeczowy zastosowania przemysłowe.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 72808
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Masło
Określnik rzeczowy konserwowanie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 72809
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy konserwanty.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 58777
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Monografie - Politechnika Radomska im. Kazimierza Pułaskiego
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 1642-5278
Numeracja nr 124
9 (RLIN) 44615
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 07/03/2023 IN/28/2023 40.00 1000340474   340474 1000340474 07/03/2023 40.00 07/03/2023 Basic collection