Studia nad możliwością wykorzystania kwasu L-askorbinowego do kształtowania jakości zdrowotnej masła i rynkowych mieszanych produktów tłuszczowych mleczno-roślinnych podczas ich przechowywania / Regina Borek-Wojciechowska.

By: Borek-Wojciechowska, ReginaMaterial type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Monografie - Politechnika Radomska im. Kazimierza Pułaskiego ; nr 124Publication details: Radom : Politechnika Radomska, Wydawnictwo, 2009. Description: 152 s. : il. kolor. ; 23 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminSubject(s): Kwas askorbinowy -- zastosowania przemysłowe | Masło -- konserwowanie | Żywność -- konserwanty
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 340474 Available 1000340474

Bibliogr. s. 128-142.

Spis treści w jęz. pol. i ang., streszcz. ang.