Metoda kompleksowej poprawy jakości kulinarnego mięsa indyka w aspekcie krajowego systemu gwarantowanej jakości żywności /

Banach, Joanna Katarzyna.

Metoda kompleksowej poprawy jakości kulinarnego mięsa indyka w aspekcie krajowego systemu gwarantowanej jakości żywności / Joanna K. Banach ; Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie. - Olsztyn : Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, 2013. - 141 s. : il. kolor. ; 24 cm. - Rozprawy i Monografie / Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie = Dissertations and Monographs / University of Warmia and Mazury in Olsztyn, 186 1509-3018 ; . - Rozprawy i Monografie - Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie 186 .

Rozprawa habilitacyjna. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie.

Bibliogr. s. 131-139.


Streszcz. ang. i pol.

9788372998200


Indyczka (mięso)--jakość.