Metoda kompleksowej poprawy jakości kulinarnego mięsa indyka w aspekcie krajowego systemu gwarantowanej jakości żywności / Joanna K. Banach ; Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie.

By: Banach, Joanna KatarzynaContributor(s): Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn). Wydawnictwo [pbl]Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Rozprawy i Monografie - Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie ; 186Publication details: Olsztyn : Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, 2013. Description: 141 s. : il. kolor. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788372998200Subject(s): Indyczka (mięso) -- jakośćDissertation note: Rozprawa habilitacyjna. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Reading room collection Reading room collection BUEK Czytelnia Główna 340254 637 Tylko na miejscu 1000340254

Rozprawa habilitacyjna. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie.

Bibliogr. s. 131-139.

Streszcz. ang. i pol.