Metoda kompleksowej poprawy jakości kulinarnego mięsa indyka w aspekcie krajowego systemu gwarantowanej jakości żywności / (Record no. 54669)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01505cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx002987910
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231091826.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788372998200
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)867953030
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw WA M/AH
Instytucja, która wprowadziła rekord WA M/AH
Instytucja, która zmodyfikowała rekord WA M/MM
-- OLSZT 003/DSs
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Banach, Joanna Katarzyna.
9 (RLIN) 113981
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Metoda kompleksowej poprawy jakości kulinarnego mięsa indyka w aspekcie krajowego systemu gwarantowanej jakości żywności /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Joanna K. Banach ; Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Olsztyn :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego,
Data wydania 2013.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 141 s. :
Oznaczenie ilustracji il. kolor. ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Tytuł Rozprawy i Monografie / Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie =
-- Dissertations and Monographs / University of Warmia and Mazury in Olsztyn,
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 1509-3018 ;
Numeracja 186
502 ## - UWAGA DOTYCZĄCA DYSERTACJI
Uwaga dotycząca dysertacji Rozprawa habilitacyjna. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 131-139.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszcz. ang. i pol.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Indyczka (mięso)
Określnik rzeczowy jakość.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 113982
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Relationship pbl
9 (RLIN) 101034
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Rozprawy i Monografie - Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 1509-3018
Numeracja 186
9 (RLIN) 60197
920 ## -
-- 978-83-7299-820-0
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany UKD Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji   Tylko na miejscu BUEK BUEK Czytelnia Główna 08/03/2023 IN/33/2023 26.00 1000340254   340254 1000340254 08/03/2023 637 26.00 08/03/2023 Reading room collection