Technologia zbóż. Cz. 1, Ocena wartości technologicznej ziarna, przygotowanie do przemiału i przemiał ziarna /
Sobczyk, Anna (technologia żywności).
Technologia zbóż. Cz. 1, Ocena wartości technologicznej ziarna, przygotowanie do przemiału i przemiał ziarna / Anna Sobczyk i Joanna Kaszuba. - Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2015. - 75 s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. s. 75.
9788379961931
Zboża--technologia po zbiorze.
Zboża--przerób--Polska--1990-.
Technologia zbóż. Cz. 1, Ocena wartości technologicznej ziarna, przygotowanie do przemiału i przemiał ziarna / Anna Sobczyk i Joanna Kaszuba. - Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2015. - 75 s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. s. 75.
9788379961931
Zboża--technologia po zbiorze.
Zboża--przerób--Polska--1990-.