MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01121cam a2200289 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
xx003592042 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231115803.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788379961931 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)934700144 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR U/GK |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR U/GK |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR U/GKs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Sobczyk, Anna |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne |
(technologia żywności). |
9 (RLIN) |
124334 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Technologia zbóż. |
Oznaczenie podserii/części/sekcji |
Cz. 1, |
Nazwa podserii/części/sekcji |
Ocena wartości technologicznej ziarna, przygotowanie do przemiału i przemiał ziarna / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Anna Sobczyk i Joanna Kaszuba. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Rzeszów : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, |
Data wydania |
2015. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
75 s. : |
Oznaczenie ilustracji |
il. ; |
Format |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 75. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Zboża |
Określnik rzeczowy |
technologia po zbiorze. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
124335 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Zboża |
Określnik rzeczowy |
przerób |
Określnik geograficzny |
Polska |
Określnik chronologiczny |
1990-. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
124336 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Kaszuba, Joanna |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne |
(technologia żywności). |
9 (RLIN) |
124337 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Uniwersytet Rzeszowski. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydawnictwo. |
Relationship |
pbl |
9 (RLIN) |
101118 |
920 ## - |
-- |
978-83-7996-193-1 |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Reading room collection |