Technologia zbóż. Cz. 1, Ocena wartości technologicznej ziarna, przygotowanie do przemiału i przemiał ziarna / Anna Sobczyk i Joanna Kaszuba.

By: Sobczyk, Anna (technologia żywności)Contributor(s): Kaszuba, Joanna (technologia żywności) | Uniwersytet Rzeszowski. Wydawnictwo [pbl]Material type: TextTextPublication details: Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2015. Description: 75 s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788379961931Subject(s): Zboża -- technologia po zbiorze | Zboża -- przerób -- Polska -- 1990-
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 340328/1 Available 1000340328

Bibliogr. s. 75.