Sensoryczna ocena jakości żywności /
Babicz-Zielińska, Ewa.
Sensoryczna ocena jakości żywności / Ewa Babicz-Zielińska, Agnieszka Rybowska, Wiesława Obniska. - Wyd. 2 poprawione i uzupełnione. - Gdynia : Akademia Morska w Gdyni, 2016. - 160 s. : il. ; 25 cm.
Bibliogr. s. 159-160.
Skrypt dla studentów kierunku Towaroznawstwo.
9788374212595
Żywność--analiza sensoryczna--podręczniki akademickie.
Analiza sensoryczna--metodologia--podręczniki akademickie.
Sensoryczna ocena jakości żywności / Ewa Babicz-Zielińska, Agnieszka Rybowska, Wiesława Obniska. - Wyd. 2 poprawione i uzupełnione. - Gdynia : Akademia Morska w Gdyni, 2016. - 160 s. : il. ; 25 cm.
Bibliogr. s. 159-160.
Skrypt dla studentów kierunku Towaroznawstwo.
9788374212595
Żywność--analiza sensoryczna--podręczniki akademickie.
Analiza sensoryczna--metodologia--podręczniki akademickie.