Sensoryczna ocena jakości żywności / (Record no. 60098)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01231cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx003742178
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231103040.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788374212595
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1423837992
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KAT U/MP
Instytucja, która wprowadziła rekord KAT U/MPs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KAT U/DL
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Babicz-Zielińska, Ewa.
9 (RLIN) 2829
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Sensoryczna ocena jakości żywności /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Ewa Babicz-Zielińska, Agnieszka Rybowska, Wiesława Obniska.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 2 poprawione i uzupełnione.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Gdynia :
Nazwa wydawcy Akademia Morska w Gdyni,
Data wydania 2016.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 160 s. :
Oznaczenie ilustracji il. ;
Format 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 159-160.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Skrypt dla studentów kierunku Towaroznawstwo.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy analiza sensoryczna
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 66661
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Analiza sensoryczna
Określnik rzeczowy metodologia
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 66662
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Rybowska, Agnieszka.
9 (RLIN) 66063
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Obniska, Wiesława
Daty biograficzne (1948- ).
9 (RLIN) 66768
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Akademia Morska (Gdynia).
Relationship pbl
9 (RLIN) 103833
920 ## -
-- 978-83-7421-259-5
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 08/03/2023 IN/35/2023 30.52 1000340637   340637 1000340637 08/03/2023 30.52 08/03/2023 Basic collection