MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01231cam a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
xx003742178 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231103040.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788374212595 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1423837992 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KAT U/MP |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KAT U/MPs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KAT U/DL |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Babicz-Zielińska, Ewa. |
9 (RLIN) |
2829 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Sensoryczna ocena jakości żywności / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Ewa Babicz-Zielińska, Agnieszka Rybowska, Wiesława Obniska. |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
Wyd. 2 poprawione i uzupełnione. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Gdynia : |
Nazwa wydawcy |
Akademia Morska w Gdyni, |
Data wydania |
2016. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
160 s. : |
Oznaczenie ilustracji |
il. ; |
Format |
25 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 159-160. |
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO |
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego |
Skrypt dla studentów kierunku Towaroznawstwo. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
analiza sensoryczna |
Określnik formy |
podręczniki akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
66661 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Analiza sensoryczna |
Określnik rzeczowy |
metodologia |
Określnik formy |
podręczniki akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
66662 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Rybowska, Agnieszka. |
9 (RLIN) |
66063 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Obniska, Wiesława |
Daty biograficzne |
(1948- ). |
9 (RLIN) |
66768 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Akademia Morska (Gdynia). |
Relationship |
pbl |
9 (RLIN) |
103833 |
920 ## - |
-- |
978-83-7421-259-5 |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Reading room collection |