Sensoryczna ocena jakości żywności / Ewa Babicz-Zielińska, Agnieszka Rybowska, Wiesława Obniska.

By: Babicz-Zielińska, EwaContributor(s): Rybowska, Agnieszka | Obniska, Wiesława, (1948- ) | Akademia Morska (Gdynia) [pbl]Material type: TextTextPublication details: Gdynia : Akademia Morska w Gdyni, 2016. Edition: Wyd. 2 poprawione i uzupełnioneDescription: 160 s. : il. ; 25 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788374212595Subject(s): Żywność -- analiza sensoryczna -- podręczniki akademickie | Analiza sensoryczna -- metodologia -- podręczniki akademickie
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 340637 Available 1000340637

Bibliogr. s. 159-160.

Skrypt dla studentów kierunku Towaroznawstwo.