Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności /
Laganà, Pasqualina.
Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności / Tyt. oryg.: Microbial toxins and related contamination in the food industry Pasqualina Laganà, Gabriella Caruso, Caterina Barone, Giorgia Caruso, Salvatore Parisi, Lucia Melcarne, Francesco Mazzù, Antonino Santi Delia ; [przekład: Agnieszka Błaszczak]. - Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN SA, cop. 2017. - 113, [1] s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. przy rozdz.
Książka jest adresowana do chemików, mikrobiologów, technologów żywności, przedstawicieli zawodów medycznych oraz weterynarzy.
9788301194307
Żywność--mikrobiologia.
Żywność--skażenie.
Toksyny drobnoustrojów.
Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności / Tyt. oryg.: Microbial toxins and related contamination in the food industry Pasqualina Laganà, Gabriella Caruso, Caterina Barone, Giorgia Caruso, Salvatore Parisi, Lucia Melcarne, Francesco Mazzù, Antonino Santi Delia ; [przekład: Agnieszka Błaszczak]. - Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN SA, cop. 2017. - 113, [1] s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. przy rozdz.
Książka jest adresowana do chemików, mikrobiologów, technologów żywności, przedstawicieli zawodów medycznych oraz weterynarzy.
9788301194307
Żywność--mikrobiologia.
Żywność--skażenie.
Toksyny drobnoustrojów.