Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności / (Record no. 63892)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01884cam a2200433 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx004077715
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231110850.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788301194307
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1000034585
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/DS
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/DSs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord BYDG 020/AMs
-- KR 93/MSs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Laganà, Pasqualina.
9 (RLIN) 133825
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Pasqualina Laganà, Gabriella Caruso, Caterina Barone, Giorgia Caruso, Salvatore Parisi, Lucia Melcarne, Francesco Mazzù, Antonino Santi Delia ; [przekład: Agnieszka Błaszczak].
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg.:
Tytuł Microbial toxins and related contamination in the food industry
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Naukowe PWN SA,
Data wydania cop. 2017.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 113, [1] s. :
Oznaczenie ilustracji il. ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Książka jest adresowana do chemików, mikrobiologów, technologów żywności, przedstawicieli zawodów medycznych oraz weterynarzy.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy mikrobiologia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 36385
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy skażenie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 38164
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Toksyny drobnoustrojów.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 160770
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Caruso, Gabriella.
9 (RLIN) 133826
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Barone, Caterina.
9 (RLIN) 130816
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Caruso, Giorgia.
9 (RLIN) 130813
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Parisi, Salvatore
Daty biograficzne (1970- ).
9 (RLIN) 130817
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Melcarne, Lucia.
9 (RLIN) 133827
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Mazzù, Francesco.
9 (RLIN) 133828
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Delia, Antonino Santi.
9 (RLIN) 133829
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Błaszczak, Agnieszka.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 114208
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Naukowe PWN.
Relationship pbl
9 (RLIN) 100681
856 48 - LOKALIZACJA I SPOSÓB DOSTĘPU DO DOKUMENTU ELEKTRONICZNEGO
Wyszczególnienie materiału Okładka
Jednolity Identyfikator Zasobu (URI) <a href="http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/xx004077715.jpg">http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/xx004077715.jpg</a>
920 ## -
-- 978-83-01-19430-7
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany UKD Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji   Tylko na miejscu BUEK BUEK Czytelnia Główna 09/03/2023 IN/37/2023 34.30 1000340856   340856 1000340856 09/03/2023 579 34.30 09/03/2023 Reading room collection