Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności / Pasqualina Laganà, Gabriella Caruso, Caterina Barone, Giorgia Caruso, Salvatore Parisi, Lucia Melcarne, Francesco Mazzù, Antonino Santi Delia ; [przekład: Agnieszka Błaszczak].

By: Laganà, PasqualinaContributor(s): Caruso, Gabriella | Barone, Caterina | Caruso, Giorgia | Parisi, Salvatore, (1970- ) | Melcarne, Lucia | Mazzù, Francesco | Delia, Antonino Santi | Błaszczak, Agnieszka [Tł.] | Wydawnictwo Naukowe PWN [pbl]Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN SA, cop. 2017. Description: 113, [1] s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788301194307Other title: Tyt. oryg.: Microbial toxins and related contamination in the food industrySubject(s): Żywność -- mikrobiologia | Żywność -- skażenie | Toksyny drobnoustrojówOnline resources: Okładka
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Reading room collection Reading room collection BUEK Czytelnia Główna 340856 579 Tylko na miejscu 1000340856

Bibliogr. przy rozdz.

Książka jest adresowana do chemików, mikrobiologów, technologów żywności, przedstawicieli zawodów medycznych oraz weterynarzy.