Prozdrowotne właściwości żywności : aspekty żywieniowe i technologiczne: XXIII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej "Żywność - tradycja i nowoczesność" : VI International Session of Young Scientific Staff "Food - tradition and modernity" /
Prozdrowotne właściwości żywności : aspekty żywieniowe i technologiczne: XXIII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej "Żywność - tradycja i nowoczesność" : VI International Session of Young Scientific Staff "Food - tradition and modernity" /
International Session of Young Scientific Staff "Food - tradition and modernity", 6 Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej "Żywność - tradycja i nowoczesność", 23 Food - tradition and modernity Żywność - tradycja i nowoczesność
pod redakcją naukową: Małgorzaty Karwowskiej, Izabelli Jackowskiej ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, Sekcja Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Żywności, Sekcja Chemii Żywności Polskiego Towarzystwa Chemicznego.
- Lublin : Towarzystwo Wydawnictw Naukowych "Libropolis", 2018.
- 121 stron : ilustracje ; 24 cm.
Bibliografia przy pracach.
Tekst częściowo w języku angielskim.
9788363761516
Przemysł rolno-spożywczy--konferencje.
Żywność--konferencje.
Żywność--jakość--konferencje.
Bibliografia przy pracach.
Tekst częściowo w języku angielskim.
9788363761516
Przemysł rolno-spożywczy--konferencje.
Żywność--konferencje.
Żywność--jakość--konferencje.