Prozdrowotne właściwości żywności : aspekty żywieniowe i technologiczne: XXIII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej "Żywność - tradycja i nowoczesność" : VI International Session of Young Scientific Staff "Food - tradition and modernity" /

Prozdrowotne właściwości żywności : aspekty żywieniowe i technologiczne: XXIII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej "Żywność - tradycja i nowoczesność" : VI International Session of Young Scientific Staff "Food - tradition and modernity" / International Session of Young Scientific Staff "Food - tradition and modernity", 6 Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej "Żywność - tradycja i nowoczesność", 23 Food - tradition and modernity Żywność - tradycja i nowoczesność pod redakcją naukową: Małgorzaty Karwowskiej, Izabelli Jackowskiej ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, Sekcja Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Żywności, Sekcja Chemii Żywności Polskiego Towarzystwa Chemicznego. - Lublin : Towarzystwo Wydawnictw Naukowych "Libropolis", 2018. - 121 stron : ilustracje ; 24 cm.

Bibliografia przy pracach.


Tekst częściowo w języku angielskim.

9788363761516


Przemysł rolno-spożywczy--konferencje.
Żywność--konferencje.
Żywność--jakość--konferencje.