Prozdrowotne właściwości żywności : aspekty żywieniowe i technologiczne: XXIII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej "Żywność - tradycja i nowoczesność" : VI International Session of Young Scientific Staff "Food - tradition and modernity" / pod redakcją naukową: Małgorzaty Karwowskiej, Izabelli Jackowskiej ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, Sekcja Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Żywności, Sekcja Chemii Żywności Polskiego Towarzystwa Chemicznego.
Material type:
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
BUEK Czytelnia Główna | 341509 | 664 | Tylko na miejscu | 1000341509 |
Bibliografia przy pracach.
Tekst częściowo w języku angielskim.