Prozdrowotne właściwości żywności : (Record no. 67691)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 02755nam a2200445 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx004352556
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231110625.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788363761516
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1043042816
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR U/KN
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/KNs
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
-- eng
111 2# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA IMPREZY
Nazwa imprezy Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Numer imprezy (23 ;
Data imprezy 2018 ;
Miejsce imprezy Lublin).
9 (RLIN) 140545
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Prozdrowotne właściwości żywności :
Ciąg dalszy tytułu aspekty żywieniowe i technologiczne: XXIII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej "Żywność - tradycja i nowoczesność" : VI International Session of Young Scientific Staff "Food - tradition and modernity" /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności pod redakcją naukową: Małgorzaty Karwowskiej, Izabelli Jackowskiej ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, Sekcja Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Żywności, Sekcja Chemii Żywności Polskiego Towarzystwa Chemicznego.
246 3# - WARIANT TYTUŁU
Tytuł International Session of Young Scientific Staff "Food - tradition and modernity", 6
246 3# - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej "Żywność - tradycja i nowoczesność", 23
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Food - tradition and modernity
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Żywność - tradycja i nowoczesność
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Lublin :
Nazwa wydawcy Towarzystwo Wydawnictw Naukowych "Libropolis",
Data wydania 2018.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 121 stron :
Oznaczenie ilustracji ilustracje ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia przy pracach.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Tekst częściowo w języku angielskim.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik formy konferencje.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 47089
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik formy konferencje.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 62110
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy jakość
Określnik formy konferencje.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 54328
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Karwowska, Małgorzata
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (technologia żywności i żywienia).
Określenie rodzaju współpracy Redakcja
9 (RLIN) 124081
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Jackowska, Izabella
Daty biograficzne (1955- ).
Określenie rodzaju współpracy Redakcja
9 (RLIN) 125029
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polskie Towarzystwo Technologów Żywności.
Określenie rodzaju współpracy Instytucja sprawcza
9 (RLIN) 54322
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii.
Określenie rodzaju współpracy Instytucja sprawcza
9 (RLIN) 124056
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polskie Towarzystwo Technologów Żywności.
Nazwa jednostki podrzędnej Sekcja Młodej Kadry Naukowej.
Określenie rodzaju współpracy Instytucja sprawcza
9 (RLIN) 140546
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Relationship pbl
9 (RLIN) 122531
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polskie Towarzystwo Chemiczne.
Nazwa jednostki podrzędnej Sekcja Chemii Żywności.
Określenie rodzaju współpracy Instytucja sprawcza
9 (RLIN) 140547
711 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA IMPREZY
Nazwa imprezy International Session of Young Scientific Staff
Numer imprezy (6 ;
Data imprezy 2018 ;
Miejsce imprezy Lublin).
9 (RLIN) 140548
920 ## -
-- 978-83-63761-51-6
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany UKD Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji   Tylko na miejscu BUEK BUEK Czytelnia Główna 20/03/2023 IN/58/2023 22.00 1000341509   341509 1000341509 20/03/2023 664 22.00 20/03/2023 Reading room collection