Ogólna technologia żywności / (Record no. 16328)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01056cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx001580573
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231104437.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8320419697
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)751308850
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw NUKAT
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 58/LL
Instytucja, która zmodyfikowała rekord BYDG 22/ET
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Ogólna technologia żywności /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Eugeniusz Pijanowski [et al.].
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 5 zm.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Data wydania 1996.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 582, [2] s. :
Oznaczenie ilustracji il. ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Tytuł Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 563-565. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 32452
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Pijanowski, Eugeniusz
Daty biograficzne (1906-1974).
9 (RLIN) 16674
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Relationship pbl
9 (RLIN) 100708
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Podręczniki Akademickie.
Nazwa podserii/części/sekcji Przemysł Spożywczy
9 (RLIN) 1167
920 ## -
-- 83-204-1969-7
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reference collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Wartość, cena zakupu Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha Ilość prolongat Data ostatniego wypożyczenia Źródło nabycia Numer inwentarzowy Koszt zastąpienia
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 17/11/1997 25.65 99 211289 1000211289 11/03/2019 17/11/1997 Basic collection          
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 17/11/1997 25.65 5 211286 1000211286 14/11/2023 17/11/1997 Basic collection 6 25/10/2023      
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 03/03/2023 27.00   340108 1000340108 03/03/2023 03/03/2023 Basic collection     IN/25/2023 1000340108 27.00