HACCP w przetwórstwie mięsnym : (Record no. 21025)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01165cam a2200277 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
Pole kontrolne | zz2004980598 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
Pole kontrolne | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
Pole kontrolne | 20241231112328.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 8390635771 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)749600043 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/RA |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/RA |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/RA |
-- | KR 197/MPs |
-- | KR U/mal |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Witkowska, Halina |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne | (technologia żywności). |
9 (RLIN) | 39268 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | HACCP w przetwórstwie mięsnym : |
Ciąg dalszy tytułu | poradnik do opracowywania, wdrażania i weryfikacji systemów zakładowych / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | [aut. Halina Witkowska] ; Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego. |
246 3# - WARIANT TYTUŁU | |
Tytuł | Hazard analysis critical control point w przetwórstwie mięsnym |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Warszawa : |
Nazwa wydawcy | SNTIiTPS, |
Data wydania | 2003. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 250 s. : |
Oznaczenie ilustracji | il. ; |
Format | 24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Wybrane przepisy prawne s. 163-250. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. 161-162. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny |
Określnik geograficzny | Polska |
Określnik formy | poradniki. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 39305 |
920 ## - | |
-- | 83-906357-7-1 |
942 ## - POLA KOHA | |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu | Reading room collection |
Status wycofania | Status zagubienia | Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Status zniszczenia | Dostępność | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Źródło nabycia | Wartość, cena zakupu | Numer inwentarzowy | Ilość wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Koszt zastąpienia | Cena obowiązuje od | Typ dokumentu Koha |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji | BUEK | BUEK | Magazyn | 27/03/2023 | IN/70/2023 | 76.00 | 1000341892 | 341892 | 1000341892 | 27/03/2023 | 76.00 | 27/03/2023 | Basic collection |