HACCP w przetwórstwie mięsnym : poradnik do opracowywania, wdrażania i weryfikacji systemów zakładowych / [aut. Halina Witkowska] ; Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego.

By: Witkowska, Halina (technologia żywności)Material type: TextTextPublication details: Warszawa : SNTIiTPS, 2003. Description: 250 s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 8390635771Other title: Hazard analysis critical control point w przetwórstwie mięsnymSubject(s): Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny -- Polska -- poradniki
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 341892 Available 1000341892

Wybrane przepisy prawne s. 163-250.

Bibliogr. s. 161-162.