The HACCP food safety manual / (Record no. 2629)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00878cam a2200265 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
Pole kontrolne | xx001865550 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
Pole kontrolne | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
Pole kontrolne | 20241231102413.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 0471056855 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)751169810 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | NUKAT |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 7/MK/EG/DZ |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 7/HTs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Loken, Joan K. |
9 (RLIN) | 13378 |
245 14 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | The HACCP food safety manual / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Joan K. Loken. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | New York : |
Nazwa wydawcy | John Wiley & Sons, |
Data wydania | 1995. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | XXVIII, 318 s. : |
Oznaczenie ilustracji | il. ; |
Format | 28 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. 291-292. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Higiena żywności |
Określnik formy | podręczniki. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 157237 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Zakłady żywienia zbiorowego |
Określnik rzeczowy | warunki zdrowotne |
Określnik formy | podręczniki. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 157238 |
920 ## - | |
-- | 0-471-05685-5 |
942 ## - POLA KOHA | |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu | Basic collection |
Status wycofania | Status zagubienia | Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Status zniszczenia | Dostępność | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Wartość, cena zakupu | Ilość wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Cena obowiązuje od | Typ dokumentu Koha |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji | BUEK | BUEK | Magazyn | 01/03/2000 | 287.33 | 28 | 202349 | 1000202349 | 04/02/2013 | 01/03/2000 | Basic collection |