Zarządzanie jakością obsługi w restauracjach i hotelach / (Record no. 28043)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01677cam a2200373 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne zz2006772827
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231104931.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8374840234
Qualifying information Oficyna Ekonomiczna
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749530713
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw WR U/mj
Instytucja, która wprowadziła rekord WR U/mj
Instytucja, która zmodyfikowała rekord WR U/dl
-- WA U/DNs
-- KR U/IFs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Martin, William B.
9 (RLIN) 54967
240 10 - TYTUŁ UJEDNOLICONY
Tytuł Quality services
Język tekstu (pol.)
9 (RLIN) 54971
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Zarządzanie jakością obsługi w restauracjach i hotelach /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności William B. Martin ; przeł. Magdalena Kachniewska.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Kraków :
Nazwa wydawcy Oficyna Ekonomiczna ;
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wolters Kluwer Polska,
Data wydania 2006.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 219 s. :
Oznaczenie ilustracji il. ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na okł.: "Sprzedaż, obsługa klienta".
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. [215]. Indeks.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Dla menedżerów lokali gastronomicznych, hoteli, ośrodków wypoczynkowych oraz innych przedsiębiorstw usługowych zajmujących się obsługą ruchu turystycznego oraz dla studentów zarządzania w turystyce i uczniów szkół hotelarskich.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Hotele
Określnik rzeczowy zarządzanie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 27438
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Usługi
Określnik rzeczowy zarządzanie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 35132
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Restauracje
Określnik rzeczowy zarządzanie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 54997
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Zakłady żywienia zbiorowego
Określnik rzeczowy zarządzanie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 54998
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Technika hotelarstwa i restauratorstwa.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 37621
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Jakość usług.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 27822
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kachniewska, Magdalena.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 10763
920 ## -
-- 83-7484-023-4
-- Oficyna Ekonomiczna
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reference collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany UKD Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha Ilość prolongat Data ostatniego wypożyczenia Data wypożyczenia Koszt zastąpienia
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Wypożyczalnia 18/09/2006 K-242/2006 43.07 1000270599 97 270599 1000270599 25/06/2021 64 06/10/2006 Reference collection        
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Wypożyczalnia 18/09/2006 K-242/2006 43.07 1000270601 79 270601 1000270601 29/01/2025 64 06/10/2006 Reference collection 5 07/11/2024    
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Wypożyczalnia 18/09/2006 K-242/2006 43.07 1000270600 34 270600 1000270600 25/03/2024 64 06/10/2006 Reference collection 11 25/03/2024 30/05/2025  
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji   Tylko na miejscu BUEK BUEK Czytelnia Główna 20/03/2023 IN/57/2023 53.10 1000341553   341553 1000341553 20/03/2023 64 20/03/2023 Reading room collection       53.10