MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01677cam a2200373 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
zz2006772827 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231104931.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
8374840234 |
Qualifying information |
Oficyna Ekonomiczna |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749530713 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
WR U/mj |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
WR U/mj |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
WR U/dl |
-- |
WA U/DNs |
-- |
KR U/IFs |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego |
eng |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Martin, William B. |
9 (RLIN) |
54967 |
240 10 - TYTUŁ UJEDNOLICONY |
Tytuł |
Quality services |
Język tekstu |
(pol.) |
9 (RLIN) |
54971 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Zarządzanie jakością obsługi w restauracjach i hotelach / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
William B. Martin ; przeł. Magdalena Kachniewska. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Kraków : |
Nazwa wydawcy |
Oficyna Ekonomiczna ; |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Wolters Kluwer Polska, |
Data wydania |
2006. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
219 s. : |
Oznaczenie ilustracji |
il. ; |
Format |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Na okł.: "Sprzedaż, obsługa klienta". |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. [215]. Indeks. |
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO |
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego |
Dla menedżerów lokali gastronomicznych, hoteli, ośrodków wypoczynkowych oraz innych przedsiębiorstw usługowych zajmujących się obsługą ruchu turystycznego oraz dla studentów zarządzania w turystyce i uczniów szkół hotelarskich. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Hotele |
Określnik rzeczowy |
zarządzanie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
27438 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Usługi |
Określnik rzeczowy |
zarządzanie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
35132 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Restauracje |
Określnik rzeczowy |
zarządzanie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
54997 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Zakłady żywienia zbiorowego |
Określnik rzeczowy |
zarządzanie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
54998 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Technika hotelarstwa i restauratorstwa. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
37621 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Jakość usług. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
27822 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Kachniewska, Magdalena. |
Określenie rodzaju współpracy |
Tł. |
9 (RLIN) |
10763 |
920 ## - |
-- |
83-7484-023-4 |
-- |
Oficyna Ekonomiczna |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Reference collection |