Zarządzanie jakością obsługi w restauracjach i hotelach / William B. Martin ; przeł. Magdalena Kachniewska.
Material type:
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
BUEK Czytelnia Główna | 341553 | 64 | Tylko na miejscu | 1000341553 | ||
![]() |
BUEK Wypożyczalnia | 270599 | 64 | Available | 1000270599 | ||
![]() |
BUEK Wypożyczalnia | 270601 | 64 | Available | 1000270601 | ||
![]() |
BUEK Wypożyczalnia | 270600 | 64 | Checked out | 30/05/2025 | 1000270600 |
Na okł.: "Sprzedaż, obsługa klienta".
Bibliogr. s. [215]. Indeks.
Dla menedżerów lokali gastronomicznych, hoteli, ośrodków wypoczynkowych oraz innych przedsiębiorstw usługowych zajmujących się obsługą ruchu turystycznego oraz dla studentów zarządzania w turystyce i uczniów szkół hotelarskich.