Opracowanie produktów spożywczych : (Record no. 29504)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01483cam a2200373 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne zz2007941654
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231115618.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788320430769
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749466447
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw BYDG 22/ET
Instytucja, która wprowadziła rekord BYDG 22/ET
Instytucja, która zmodyfikowała rekord BYDG 22/ET
-- WR U/dl
-- KR U/GZs
-- SZCZ 010/KW
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Earle, Mary D.
9 (RLIN) 58260
240 10 - TYTUŁ UJEDNOLICONY
Tytuł Food product development
Język tekstu (pol.)
9 (RLIN) 62595
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Opracowanie produktów spożywczych :
Ciąg dalszy tytułu podejście marketingowe /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Mary Earle, Richard Earle, Allan Anderson ; z ang. przeł. Marek Sikora.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Data wydania 2007.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XVI, 381, [1] s. :
Oznaczenie ilustracji il. ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Tytuł Żywność, Jakość, Technologia
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Produkty rolno-spożywcze
Określnik rzeczowy aspekt ekonomiczny.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 58272
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Produkty nowe
Określnik rzeczowy zarządzanie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 32100
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy komercjalizacja
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 36379
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Earle, R. L.
Daty biograficzne (1930- ).
9 (RLIN) 58259
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Anderson, Allan M.
9 (RLIN) 58258
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Sikora, Marek
Daty biograficzne (1954- ).
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 58257
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Relationship pbl
9 (RLIN) 100708
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Żywność, Jakość, Technologia
9 (RLIN) 39256
920 ## -
-- 978-83-204-3076-9
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 07/03/2023 IN/30/2023 76.50 1000340224   340224 1000340224 07/03/2023 76.50 07/03/2023 Basic collection