Wybrane zagadnienia z technologii żywności / (Record no. 29618)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01124cam a2200277 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne zz2007780173
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231114241.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8372447837
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749245485
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
-- KR U/42JCs
-- GL 001/KCH
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Wybrane zagadnienia z technologii żywności /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności pod red. Marty Mitek i Mirosława Słowińskiego.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego,
Data wydania 2006.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 484 strony :
Oznaczenie ilustracji ilustracje ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia przy rozdziałach.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 32452
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Mitek, Marta
Daty biograficzne (1951- ).
Określenie rodzaju współpracy Redakcja
9 (RLIN) 58486
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Słowiński, Mirosław
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (kucharstwo).
Określenie rodzaju współpracy Redakcja
9 (RLIN) 21127
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Relationship pbl
9 (RLIN) 101668
920 ## -
-- 83-7244-783-7
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reference collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Data ostatniego wypożyczenia UKD Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha Koszt zastąpienia
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Wypożyczalnia 08/03/2007 K-80/2007 32.00 1000273540 59 273540 1000273540 10/09/2024 18/07/2024 664 23/03/2007 Reference collection  
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji   Tylko na miejscu BUEK BUEK Czytelnia Główna 07/03/2023 IN/28/2023 43.70 1000340466   340466 1000340466 07/03/2023   664 07/03/2023 Reading room collection 43.70