Wybrane zagadnienia z technologii żywności / pod red. Marty Mitek i Mirosława Słowińskiego.

Contributor(s): Mitek, Marta, (1951- ) [Redakcja] | Słowiński, Mirosław (kucharstwo) [Redakcja] | Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Wydawnictwo [Wydawca]Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego, 2006. Description: 484 strony : ilustracje ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 8372447837Subject(s): Przemysł rolno-spożywczy
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Reading room collection Reading room collection BUEK Czytelnia Główna 340466 664 Tylko na miejscu 1000340466
Reference collection Reference collection BUEK Wypożyczalnia 273540 664 Available 1000273540

Bibliografia przy rozdziałach.