HACCP : (Record no. 33107)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01273cam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx001089274
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231113355.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788374264921
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749691523
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw TOR U/MS
Instytucja, która wprowadziła rekord TOR U/MS
Instytucja, która zmodyfikowała rekord TOR U/LF
-- KIEL 010/ EPs
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC)
Classification number hh_632739
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł HACCP :
Ciąg dalszy tytułu katalog zagrożeń biologicznych, fizycznych i chemicznych /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Marek R. Zadernowski [et al.].
246 3# - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Hazard Analysis and Critical Control Point
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Gdańsk :
Nazwa wydawcy Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr,
Data wydania 2008.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 96 s. :
Oznaczenie ilustracji il. ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 94-96.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Publikacja przeznaczona dla członków zespołu HACCP.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 24664
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Higiena żywności.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 38162
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Ryzyko zdrowotne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 33317
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy skażenie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 38164
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Zadernowski, Marek R.
9 (RLIN) 39657
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr (Gdańsk).
Relationship pbl
9 (RLIN) 101386
920 ## -
-- 978-83-7426-492-1
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 23/03/2023 IN/64/2023 63.00 1000341639   341639 1000341639 23/03/2023 63.00 23/03/2023 Basic collection