HACCP : katalog zagrożeń biologicznych, fizycznych i chemicznych / Marek R. Zadernowski [et al.].

Contributor(s): Zadernowski, Marek R | Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr (Gdańsk) [pbl]Material type: TextTextPublication details: Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2008. Description: 96 s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788374264921Other title: Hazard Analysis and Critical Control PointSubject(s): Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny | Higiena żywności | Ryzyko zdrowotne | Żywność -- skażenie
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 341639 Available 1000341639

Bibliogr. s. 94-96.

Publikacja przeznaczona dla członków zespołu HACCP.