Gastronomia we współczesnym hotelu / (Record no. 34322)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01164cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx001208521
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231094539.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788360197691
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)297674075
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw WA 14/IB
Instytucja, która wprowadziła rekord WA 14/IB
Instytucja, która zmodyfikowała rekord TOR U/TMs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Dominik, Piotr
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (technologia żywności).
9 (RLIN) 69012
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Gastronomia we współczesnym hotelu /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Piotr Dominik.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy ALMAMER Wyższa Szkoła Ekonomiczna,
Data wydania 2008.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 159, [1] s. :
Oznaczenie ilustracji il. ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. 153-159 s.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Niniejsza publikacja stanowi podręcznik dla osób mających w swym programie zagadnienia związane z gastronomią szczególnie w hotelarstwie.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Gastronomia
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 67883
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Hotele
Określnik rzeczowy zarządzanie
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 44311
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Restauracje
Określnik rzeczowy zarządzanie
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 69516
920 ## -
-- 978-83-60197-69-1
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Basic collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 29/10/2008 K-241/2008 39.10 1000283375 3 283375 1000283375 30/05/2017 24/11/2008 Basic collection