Gastronomia we współczesnym hotelu / Piotr Dominik.

By: Dominik, Piotr (technologia żywności)Material type: TextTextPublication details: Warszawa : ALMAMER Wyższa Szkoła Ekonomiczna, 2008. Description: 159, [1] s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788360197691Subject(s): Gastronomia -- podręczniki akademickie | Hotele -- zarządzanie -- podręczniki akademickie | Restauracje -- zarządzanie -- podręczniki akademickie
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 283375 Available 1000283375

Bibliogr. 153-159 s.

Niniejsza publikacja stanowi podręcznik dla osób mających w swym programie zagadnienia związane z gastronomią szczególnie w hotelarstwie.