Wybrane zagadnienia z ogólnej technologii żywności / (Record no. 35236)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00981cam a2200277 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
Pole kontrolne | xx001258844 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
Pole kontrolne | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
Pole kontrolne | 20241231101850.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788375830200 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)750646577 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR U/maj |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR U/maj |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR U/WS |
-- | KR 7/DDs |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Wybrane zagadnienia z ogólnej technologii żywności / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | pod red. Andrzeja Jarczyka i Elżbiety Dłużewskiej. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Warszawa : |
Nazwa wydawcy | Wydawnictwo SGGW, |
Data wydania | 2008. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 167, [1] s. : |
Oznaczenie ilustracji | il. ; |
Format | 24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. przy rozdz. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Przemysł rolno-spożywczy. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 32452 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Żywność |
Określnik rzeczowy | konserwowanie. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 36382 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Jarczyk, Andrzej |
Daty biograficzne | (1933- ). |
Określenie rodzaju współpracy | Red. |
9 (RLIN) | 10353 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Dłużewska, Elżbieta. |
Określenie rodzaju współpracy | Red. |
9 (RLIN) | 70694 |
920 ## - | |
-- | 978-83-7583-020-0 |
942 ## - POLA KOHA | |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu | Reading room collection |
Status wycofania | Status zagubienia | Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Status zniszczenia | Dostępność | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Źródło nabycia | Wartość, cena zakupu | Numer inwentarzowy | Ilość wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Koszt zastąpienia | Cena obowiązuje od | Typ dokumentu Koha |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji | BUEK | BUEK | Magazyn | 22/03/2023 | IN/62/2023 | 24.48 | 1000341648 | 341648 | 1000341648 | 22/03/2023 | 24.48 | 22/03/2023 | Basic collection |