Podstawy technologii gastronomicznej : (Record no. 35388)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01302cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx001307327
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231105055.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788320434958
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1414077785
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw Ł 30/JM
Instytucja, która wprowadziła rekord Ł 30/JM
Instytucja, która zmodyfikowała rekord Ł 30/BSt
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Podstawy technologii gastronomicznej :
Ciąg dalszy tytułu praca zbiorowa /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności pod red. Stanisława Zalewskiego ; [aut.: Stanisław Zalewski et al.].
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 4, dodr.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Data wydania 2009.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 535, [1] s. :
Oznaczenie ilustracji il. ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Podręcznik dla studentów kierunków technologii żywności i żywienia człowieka oraz uczniów średnich szkół gastronomicznych.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Gastronomia
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 67883
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywienie
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 36357
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Zalewski, Stanisław
Daty biograficzne (1936-2000).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 71064
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Relationship pbl
9 (RLIN) 100708
856 48 - LOKALIZACJA I SPOSÓB DOSTĘPU DO DOKUMENTU ELEKTRONICZNEGO
Jednolity Identyfikator Zasobu (URI) <a href="http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/L30/xx001307327.jpg">http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/L30/xx001307327.jpg</a>
920 ## -
-- 978-83-204-3495-8
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha Koszt zastąpienia
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 19/03/2009 K-95/2009 53.20 1000285598 3 285598 1000285598 11/07/2017 24/04/2009 Basic collection  
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 22/03/2023 IN/62/2023 53.20 1000341606   341606 1000341606 22/03/2023 22/03/2023 Basic collection 53.20