Podstawy technologii gastronomicznej : praca zbiorowa / pod red. Stanisława Zalewskiego ; [aut.: Stanisław Zalewski et al.].

Contributor(s): Zalewski, Stanisław, (1936-2000) [Red.] | Wydawnictwa Naukowo-Techniczne [pbl]Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2009. Edition: Wyd. 4, dodrDescription: 535, [1] s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788320434958Subject(s): Gastronomia -- podręczniki akademickie | Żywienie -- podręczniki akademickieOnline resources: Click here to access online
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 341606 Available 1000341606
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 285598 Available 1000285598

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Podręcznik dla studentów kierunków technologii żywności i żywienia człowieka oraz uczniów średnich szkół gastronomicznych.