Zasady i organizacja żywienia w turystyce / (Record no. 44502)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01021cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx002165622
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231100533.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788362644063
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)802524073
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/HP
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/HPs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR U/BUs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Dominik, Piotr
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (technologia żywności).
9 (RLIN) 69012
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Zasady i organizacja żywienia w turystyce /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Piotr Dominik.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Almamer Szkoła Wyższa,
Data wydania 2011.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 188, [1] s. ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 179-188.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Turystyka
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 34694
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywienie
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 36357
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Turystyka i gastronomia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 94243
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Zwyczaje żywieniowe
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 95793
920 ## -
-- 978-83-62644-06-3
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reference collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Ilość prolongat Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Data ostatniego wypożyczenia UKD Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Wypożyczalnia 09/09/2011 K-263/2011 51.21 1000297026 20 5 297026 1000297026 14/06/2024 07/11/2023 379.85 04/11/2011 Reference collection
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Wypożyczalnia 09/09/2011 K-263/2011 51.21 1000297027 30   297027 1000297027 20/02/2019   379.85 04/11/2011 Reference collection